3. juli 2011

3. juli 2011 - Åh huff a meg - her inne har jeg tydeligvis ikke vært på lenge ! Jeg er nok ikke verdens beste dagbok skriver !!

Men til oppdatering kan jeg fortelle følgende : Vienna fikk 8 valper 3 jenter og 5 gutter. Alt har gått kjempefint og rundt påsketider begynte valpene å flytte til sine nye eiere. Alle har funnet nye hjem - Bastian måtte lete litt lengre enn de andre, men så har han fått det veldig bra i Alta. Og der har han mulighet for å treffe 2 av brødrene sine og det er jo også veldig moro.

Jeg har beholdt ei nydelig lita jente selv - Bella Isolde - kalt Isa som er en tøff liten dame. Hun har blitt et veldig fint tilskudd til familien. :-)

Nå nærmer vi oss ferie og jeg gleder meg til å kunne slappe av litt. Jeg tar en tur til Narvik og besøker familie. Det skal bli veldig morsomt for jeg har aldri vært lengre nord enn Bodø. Forhåpentligvis så vil jeg skrive litt oftere framover, selvom jeg ikke skriver hver dag.

16. februar 2011

Ja her går dagene unna. Jeg har vært litt forkjøla så alt går ikke helt på skinner, og når jeg nå prøver å være helt klart til babyene skal komme så har jeg ikke helt den store energien til å holde andre ting i orden. Men det kommer seg håper jeg. Skulle gjerne bli frisk snart.

Vienna sin mage vokser og vokser, og jeg gleder meg som en unge til valpene kommer - enda så kronglete tidspunktet er så har min mor vært skikkelig grei og stiller opp til tusen. Så når valpene ser dagens lys så kommer "bestemor" og passer på dem mens jeg er på jobb. Jeg er egentlig bare sjalu, for jeg ville jo helst vært hjemme hos dem selv!! Men takk gudene for den hjelpen jeg får, for uten den så hadde det ikke gått ....

Cleo og Felix merker nok at det er ting på gang, men jeg tror ikke de bryr seg så fælt. Bare de får tur og godis så er livet helt greit. Lørdag skal jeg på utstilling i Bø med Felix, så sant Vienna ikke har begynt med fødsel, men datoen hennes er ikke før 23. februar så det kan hende vi rekker utstillingen.

Det er deilig å kunne dra på en utstilling som ikke er så langt unna, så jeg gleder meg faktisk litt til det. Vi har ikke fremmøte før kl. 10, så da kan jeg jo nesten sove "lenge"!!

🤩

søndag 6. februar 2011

Den 11. januar var jeg til dyrlegen og vaksinerte hele gjengen, og ble veldig forundret over at Vienna hadde lagt på seg 400 gram. Veldig rart syns jeg for ikke har hun fått mere mat enn normalt og tur går vi jo hele tiden!!.

Og tenkte jeg det ikke ...  Lurt igjen !! Her har det ene signalet etter det andre dukket opp helt til jeg mått reise til dyrlegen igjen og få tatt en ultralyd for å få mistanken bekreftet.

Og ja da - Felix har fått det til, og Vienna kommer til å få 5 - 6 valper om noen uker (termin 23. februar). Så her er det på'n igjen, og nå bare gleder jeg meg, og Vienna også etter hva jeg kan skjønne. Hun går rundt og er veldig verdig, og vakker som bare det - den vordende mamma.

Og så har rabbergasten Felix vært ute og lurt mammaen sin !! Uff a meg ....

 Så med skrekkblandet fryd ordner jeg nå til valperommet og forbereder hus og famile på fødsel. Det blir veldig koslig, og nå er nedtellingen i full gang.

I går, lørdag var Felix og jeg en tur til Hellerudsletta og Exporama på utstilling. og denne gangen gikk det veldig bra, vi fikk med oss hjem bhk2, ck og reserve cert og gutten gikk som en kule og var veldig flink!!

Neste runde blir i Bø i Telemark hvis ikke Vienna har satt i gang fødsel da.....

torsdag 20. januar 2011

20. januar 2011 - tiden går så alt for fort !! Men endelig har jeg prioritert dagboken :o)

Felix fikk lov å komme hjem første uken i januar, og det var veldig deilig å få den lille mannen hjem igjen. Det er mammas kosegutt !!
Vi har hatt noen skikkelig fine turer i skogen i det siste, og småtassene koser seg skikkelig. Jeg bommet litt forrige lørdag, det så så greit ut da vi dro hjemmefra, men vi hadde ikke gått mange 100 metre innover i løypa før Felix begynte å jobbe med labbene sine. Det var nok litt for mye snø for det hadde ikke vært brøyta på en uke. Men turen gikk fint uansett, vi måtte bare stoppe og fikse labbene i tur og orden.

Ann Kristin fra Brummundal og hennes venninne hadde en samtale på FB og der snakket de om en turdress som skulle være så bra. Jeg har jo sporenstreks bestilt en slik dress, og den tror jeg blir helt fantastisk. Har aldri hatt en dress som har passet så godt før, så for dere som leter etter turdresser med lange bein gå til ilovedogs.no, dressen heter dogs of norway - er rød og blå med norsk flagg - skikkelig fin!!!
PS ! Bildet er tatt i fjor, så det er ingen som har på seg den fine dressen, men jeg skal få tatt noen nye bilder bare jeg husker å få med meg kameraet i skogen ... Begynner å bli skikkelig glemsk tror jeg.

Mandag 27. desember 2010

Julen kom og gikk, og det har vært veldig stressfullt på flere nivåer. Jeg fikk ny jobb for 2 uker siden, så nå pendler jeg til Kongsberg igjen.

Vienna har klart å få løpetid rett før jul, og juleaften besto i å få gutta til å slutte å hyle/sikle og jentene ut og inn for lufting uten å bli overfalt på veien. Ha ha ... dette har virkelig vært fullt opp. 3 hanner i familien ble litt mye en stund.

I dag har Adrian flyttet til sin nye familie i Bergen - Hans og frue, med 3 barn i alder 14, 9 og 5 (tror jeg). Jeg har glemt å få navnene på de andre i familien, men det kommer. Har allerede fått telefon og barna er kjempeglade, så dette blir helt sikkert fint for lille gullet mitt!!!

Nå blir det utstilling på onsdag i Leto hallen, og så blir det en veldig stille nytt årsaften, for Cleo er livredd, så henne kan jeg ikke gå i fra, og Vienna har løpetid så henne kan jeg ikke ta med noe sted!! Men vi skal kose oss i stua, med lys og juletre og god mat til alle sammen.

:o)

Mandag 6. desember 2010

November og desember er virkelig travle måneder for min del. Det er så mange mennesker og hyggelig lag som må besøkes at tiden strekker nesten ikke til. Takk gudene for mor og lillesøster som gidder å stille opp for meg og mine 4 små nurk.
I helgen gikk turen til rakfisk lag i Sande. Utrolig hyggelig - dette var 2. gang jeg var invitert, og jeg har virkelig fått smaken for rakfisk, og jeg er ganske kresen når det gjelder fisk.
Til helgen skal jentegjengen treffes på pinnekjøtt kveld her hos meg. Det blir godt med julemat/øl og akvavitt. Alltid koslig å kunne invitere folk hjem i stuen også. Og så får jeg pyntet litt mere fram mot jul. Jeg har jo allerede funnet fram både julenisser og fine lys vinduene.
Nissefar i gyngestolen får faktisk lov å stå i fred - det er bare helt utrolig!! Han ble grundig snust ned, og da alle var enige om at han ikke lever, så får han lov å stå i fred - ikke værst!!
Egentlig skulle Vienna ha vært i full løpetid, men hun har visst bestemt at dette kan hun bare utsette etter eget forgodtbefinnende. Så nå håper jeg at hun utsetter det en uke eller to til, ellers kan det bli en veldig trist juleaften, med separate gutte og jente avdelinger.
Den tid den sorg. Akkurat nå fryser vi hel, og jeg skulle ønske at gradestokken snart kunne krype under minus 10 for dette er ikke moro lenger.

Mandag 29. november 2010

Felix viste seg fra sin beste side, gikk kjempefint og oppførte seg helt eksemplarisk. Han prøvde til og med å sjarmere dommeren, ... he he. Det hjalp ikke men vi fikk 2. plass unghund, og det skal sies at Felix kan godt få lagt på seg en kilo minst... Han er altfor tynn, men han spiser jo så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det neste blir vel fløte ... Skulle egentlig ha truffet Baltus med sin nye familie, men dessverre så gikk vi glipp av hverandre - så det må bli en annen gang.

Her går det i full fart. Felix og jeg dro til Lillestrøm i går på Dogs4all - veldig moro med så store utstillinger :o)

Turen hjem gikk heldigvis bra på det glatte føret, og vi kom oss helskinnet hjem til resten av gjengen. Adrian har jo vært hos tante og gjort litt ugagn, men da får jo tante rydda litt da (he he ....)

Vi har begynt med litt adventspynting og fant fram en nisse som står på gulvet. Jeg var veldig spent på hvor lenge han fikk være i fred med 4 havanaiser rundt seg, men han ble behørig besnust og så fikk han stå i fred!!

Alt i alt en riktig fin helg 🙂

mandag 22. november 2010

Og her kom november med snø og mørke kvelder, og godt var det, for nå begynte jeg å bli lei møkkete bikkjer og møkkete gulv ... ha ha og Adrian som hele tiden skal hjelpe mamma å vaske !! Redd langkosten er gutten ikke nei.

Den travle juletiden begynner som regel midt i november hos oss, for da skal jeg ut og fly fra den ene festen til den andre. Det stopper rett før jul, og så koser vi oss gjennom hele romjulen. Jeg syns virkelig at dette er en skikkelig kosetid. Nå om dagen har jeg også 4 dyr opp i sofaen å kose med, og jeg merker at de og blir påvirket av mørketiden.

Skulle hatt besøk av nok en potensiell valpekjøper (til Adrian) i helgen, men nok en gang så trakk de seg før vi i det hele tatt fikk begynt. Det er ikke så lett å forberede seg på at han kanskje skal dra, for så å måtte snu helt om fordi han igjen skal bli. Så er han ikke solgt før jul, så tror jeg faktisk at han kommer til å bli for resten av sin levetid . Men han er verdens skjønneste lille gutt så det gjør jo ikke noe, det blir bare litt mere travelt for mat mor (og resten av familien)!!

Men nå skal vi bare glede oss til jul og så vil det vel helst gå bra :o)

3. november 2010

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på hjemmesiden. Endelig har jeg fått flyttet alle de bildene mine fra den gamle pc'en til den nye, så nå skal jeg få ryddet ordentlig opp på valpesidene også :o)

Livet går sin vante gang, og Adrian den siste valpen, min lille sortemann begynner virkelig å utvikle sin personlighet. Han er kosete, blid, glad, uredd og full av spillopper!! Jeg begynner å bli litt bekymret for at om jeg finner en kjøper til ham så orker jeg snart ikke å gi han fra meg uansett. Til og med sure tante Cleo har begynt å bli glad i ham :o) Han er en skikkelig going!!

Vinteren kommer snart, og jeg må innrømme at nå er jeg ganske lei sølelabber. Det er helt utrolig hvor mye søle 4 x 4 labber drar inn. Men jeg har valgt det selv. Den største utfordringen med vinter blir å gå tur med 4 hunder på en gang, for sann mine ord det kommer til å skje, jeg kommer til å gå på rompa mer enn en gang. Akkurat nå angrer jeg på at jeg ikke har trent Vienna og Felix bedre når det gjelder å gå tur i band. Cleo går veldig fint - men de 3 andre dra i hver sin retning.
Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å skrive her, det kan jo hende at noen er interesser - selv om det ikke skjer så mye hos hava-hopp-sa-sa.
Men følg med - neste utstilling blir på Kongsberg 14. november - der skal jeg stille både Vienna og Felix, så kryss fingrene for oss!

Fredag 15. oktober 2010

Felix, bestemor, Adrian og jeg dro til Hamar på fredag 8. oktober for utstillingen den 9. oktober. Og kan dere tro det .... Jeg klarer å reise av gårde uten stellebaggen!!! Det er rett og slett bare katastrofe, men etter hva jeg hører så er det ikke første gang at slike ting skjer (ha ha - det er ikke noe å le av), jeg hørte om de som hadde glemt innholdet i vesken, eller bikkja som skal stilles osv. Her er det nok av røverhistorier som kan holde et helt liv.

Det har gått litt for lang tid siden jeg var her sist, og jeg har ikke fått ryddet ordentlig på hjemmesidene heller!! Så nå må jeg ta meg sammen, men jeg lover dere det skal bli forbedring.

Jeg må få sende en takk til mine svenske naboer som var så velvillige å låne meg shampo, balsam og stellebag, og derfor fikk jeg sjansen til å stille en nyvasket og flott stelt Felix i ringen dagen etter. Det ble 1. plass unghund og HP, og vi er godt fornøyd. Han må fremdeles legge på seg litt, og ett hopp måtte det jo komme etter at dommeren hadde hatt ham på bordet. Men alt i alt så gikk dette veldig bra!!

Adrian var med på tur, og han er en skikkelig going. Ikke var han redd for å sove på fremmed sted, og på utstilligen oppførte han seg helt eksemplarisk. Nå håper jeg at noen andre snart vil se hvor fantastisk han er, for det er rett før jeg ikke klarer å sende ham fra meg !! Det blir faktisk værre og værre for hver dag!

Jeg har fått bilder av alle valpene, og dette av Suzy er bare helt nydelig!! Ut på tur!! Tusen takk til Birger og Elisabeth!!

26. september 2010

26. septemer - jeg har begynt og rydde og omorgansiere disse hjemmesidene litt. Dagboken er tatt i bruk, og der kommer jeg til å skrive inn litt om hva som skjer her fra dag til dag. Større og mindre hendelse vil selvsagt komme på forsiden som seg hør og bør :o)

Her går livet sin gang og jeg koser meg med mine 4 små - Adrian er fremdeles hos meg, og han blomstrer og har det veldig bra som eneste barnet med 3 voksne som leker og herjer med ham hele tiden.

17. september 2010

17. september - Nå har jeg hatt en uke med bare guttene i huset (Chicho og Adrian), og jeg skal hilse og si at det er liv i leieren - til og med Vienna har begynt å herje med valpene - veldig koselig å se både mamma og pappa leke med de små.
Chicho reiser i løpet av helgen, og da blir det bare Adrian igjen. Så hvis noen er interessert i en nydelig svart hanne som er veldig god og kosete så er det bare å ta kontakt!

7. september 2010

7. september - Jeg prøver å få tatt bilde av mine små nurk, men det er ikke lett!! Jeg har fått filmet fire valper, men han femte var ute på tur .... Sjekk snurr film :o)

Jeg har nå solgt alle unntatt Adrian, og jeg er trygg på at alle mine små skal til gode og trygge hjem. Adrian får lov å bli litt lenger til vi finne det rette hjemmet til ham også :o)

29. august 2010

Søndag 29. august - været er litt så som så, men jeg har da fått gått en liten runde i skogen med de 3 største :o). Små trollene sover fredelig og det er en mistenkelig ro i leieren ... Hmmmm .....
Jeg koser meg med alle 8 hunder og fryder meg over at alle de små gjenkjenner meg (mat!!), og koser og susser og er bare så skjønne. Selv om det skal bli med tungt hjerte jeg sender dem ut på deres ferd i livet, så kommer alle lastet med masse kjærlighet og selvtillit, og jeg håper at de nye familiene kommer til å glede seg like mye over disse nydelige små som jeg har gjort så langt. 2 uker igjen, og gjett om jeg skal nyte det !!

15. august 2010

Ja så pakket jeg bilen fredag 13. august og dro til Hokksund båt og camping. 3 voksne hunder og 5 valper - camping livet er herlig!

Felix og jeg dro til Bjerke både lørdag og søndag og har hatt en fantastisk helg med mange gode venner både 2 bente og 4 bente. Og gutten min var så flink!! Vi gleder oss allerede til neste år!

6. august 2010

4 uker har gått og alle 5 har blitt veldig stødige på bena. Det er virkelig liv i valpekassen og de leker og krangler med hverandre. Det er utrolig morsomt å følge dem i utviklingen, for nå kommer personlighetene virkelig til sin rett!

Nå kan dere finne nye bilder på valpesidene :o)

30. juli 2010

30. juli: Ja her koser vi oss med sommerregn. Det er deilig og varmt, men litt vann trenger jo hagen også. Valpene begynner så smått å utvikle personligheter, og følger med når det skjer noe rundt dem. De har begynt å "våkne" opp. Det er så moro å se dem stable seg rundt, selv om det ikke er mange dagene før jeg må følge med som en smed. De trenger nok ikke mange runder på gulvet før de kan det nei :o)

24. juli 2010

Vienna er så flink, og valpene vokser og gror. De siste dagene har de såvidt begynt å åpne øynene, og myser ut mot verden. De er veldig rolige, men når mamma dukker opp blir det liv og røre i kassa!
Vi koser oss veldig og gleder oss til fortsettelsen.

17. juli 2010

Hei alle sammen!
I dag er valpene 1 uke gamle og jeg er så glad for at alle har det veldig bra. Det er mye og passe på når man ikke har gjort det før. Vienna har roet seg og er en veldig god mor og alle legger på seg og har det fint. Så nå finner vi roen og koser oss masse.

Jeg har laget sider for hver valp, og de er selvfølgelig bare helt nydelige alle sammen!! Så gå inn og ta en titt.

10. juli 2010

I natt (10. juli) ble Vienna og Felix stolt mamma og pappa - det ble 5 valper, 1 svart hanne, 1 svart tispe, 1 brun hanne, 1 brun tispe og 1 hvit/svart hanne, og begeistringen er stor. Vienna er kjempeflink med de små nurkene og viker ikke fra barna sine.

Nå er vi litt slitne men veldig glade og lykkelige for at alt har gått så bra !

30. juni 2010

Da er Kennel Hava-Hopp-sa-sa stiftet, og det er akkurat i tide for om bare noen uker får vi første kull med valper (stiftet 16. juni 2010).

Jeg heter May-Britt er bosatt på Notodden og har nettopp startet min lille kennel der jeg driver med Bichon Havanais. Jeg fikk min første havanais for snart 6 år siden og har blitt bitt av basillen så nå har jeg 3 hunder som er verdens skjønneste selvfølgelig.

Cleo, Vienna og Felix har fått hver sine sider, der vil jeg fortelle litt mer om hver enkelt.

Skulle det være interesse for å kjøpe valp, send en mail til meg og fortell om deg/dere; ml_hagen@yahoo.co.uk, så vil jeg ta kontakt.

Del denne siden